Будівництво підземного переходу у Луцьку може розпочатись у 2013р.

Будівництво підземного переходу у Луцьку може розпочатись у 2013р.

У центрі Луцька у 2013 році може розпочатися будівництво двох підземних переходів, – заявив директор фільми «Магніт», яка свого часу виграла конкурс на право будівництва такого переходу.

«Проект побудови підземного торгового центру на Театральному майдані існує і триває підготовка до його здійснення», – повідомив генеральний директор ТзОВ «Магніт» і депутат Луцької міської ради Сергій Волик.

«Ми були готові приступити до роботи ще у 2008 році, коли зробили проект побудови підземних переходів і торгового центру, а також проект перенесення мереж. Але через економічну кризу будівництво було законсервовано. Тому реалізацію проекту було призупинено», – ділиться у інтерв’ю Волик.

Бізнесмен стверджує, що планується побудувати два переходи: від Театрального майдану до ЦУМу і від Театрального майдану до готелю «Україна». А от у 2012 році почати будівництво переходів не планується.

«Точно скажу, що у 2012 році початку робіт не передбачається, а от наступного року цілком ймовірно», – розповідає підприємець.

Товариство «Магніт» орендує земельну ділянку на Театральному майдані і планує проводити будівництво пішохідних переходів. Однак договір оренди земельної ділянки діє до липня 2013 року.
Додано: 14-06-2012, 18:36
0
3647

Подібні публікації


Додати коментар


Наверх